Volledig scherm

Inschrijving Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal Zwolle geopend

ZWOLLE - Zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle houden woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december de vierde editie van het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal.

Woensdag 28 december gaan jongeren van 10 tot en met 12 jaar en de 17 en 18 jarigen de strijd met elkaar aan. Donderdag 29 december is het de beurt aan de jeugd van 13 en 14 jaar en van 15 en 16 jaar. Bij genoeg animo van de oudere groepen wordt er vrijdag 30 december een finaledag gehouden. Een team mag maximaal uit acht spelers bestaan. Aanmelden kan tot zondag 11 december via www.wrzvzaalvoetbal.nl. Er kunnen maximaal twintig teams per leeftijdscategorie deelnemen. Deelname kost 20 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.