Volledig scherm

Inschrijving Stairway to Hedon Zwolle gestart

ZWOLLE - De inschrijving voor Stairway to Hedon is vanaf heden geopend. Deze wedstrijd is bedoeld voor beginnende, jonge acts uit de Kop van Overijssel.

Na de voorselectie worden een aantal bands uitgekozen om zich te bewijzen tijdens de voorrondes. De voorrondes zijn in Dedemsvaart (16 december), Zwolle (7 januari) , Kampen (13 januari) en Steenwijk (20 januari). De finale vindt vrijdag 27 januari plaats in poppodium Hedon in Zwolle. De bands strijden voor een felbegeerde supportplek in de grote zaal van Hedon. Inschrijven kan tot en met maandag 21 november via www.stairwaytohedon.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.