Volledig scherm

Inschrijving Zwolse Tennis Kampioenschappen geopendZWOLLE - De Zwolse tennisclubs TVZ750, TV PAF, TC Ittersum, ZTC de Pelikaan, TC'91 Stadshagen, ZLTB en TC WVF houden van zondag 18 tot en met zondag 25 september de Zwolse Tennis Kampioenschappen.


Dit toernooi stond tot 2014 bekend als de Zwolse Masters. Het kampioenschap is ter stimulering en promotie van tennis in Zwolle op alle niveaus en voor alle leeftijden. De finales worden ieder jaar op een ander park gespeeld. In 2016 is ZLTB de gastvereniging voor de finales van het tennistoernooi. De poulewedstrijden worden gespeeld op alle parken van de deelnemende clubs.

Inschrijven voor de Zwolse Tennis Kampioenschappen is vanaf heden mogelijk en kan via www.zwolsetenniskampioenschappen.nl. Op deze website is eveneens meer informatie te vinden over het toernooi. De inschrijving sluit zondag 4 september om 23.59 uur. Het toernooi is bedoeld voor jeugd en volwassenen en er kan individueel of in duo's deelgenomen worden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.