Volledig scherm

Insturen voor Zomerfoto 2015 niet meer mogelijk

ZOMERFOTO - De fotowedstrijd Zomerfoto 2015 is met ingang van woensdag 19 augustus gesloten. Inzenden is niet meer mogelijk. Bijna 900 foto's kwamen er binnen, De redactie bepaalde de zes weekprijzen, maar wie de hoofdprijzen ontvangen bepaalt u als lezer.

Maar dan: de finale!
Uit alle mooie, vrolijke, zomerse foto's selecteert de redactie er 25. Deze selectie publiceren we in de krant van zaterdag. En online. Daarna hebt u de tijd tot en met woensdag 2 september om te stemmen.De drie foto's met de meeste stemmen winnen de eerste, tweede en derde prijs.

Te winnen prijzen:

Weekwinnaar: HEMA fotoalbum waardebon twv 50 euro. Hoofdprijs (aan slot): HEMA fotoalbum waardebonnen twv 250 euro Tweede prijs (aan slot): HEMA foto op canvas (50 x 75 cm) twv 90 euro Derde prijs (aan slot): HEMA foto op hout (40 x 40 cm) twv 60 euro

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.