Volledig scherm

Intentieovereenkomst kleinschalige woonvorm Hattem getekend

HATTEM - Jaap Jonker van Stichting de Luwte en wethouder Jan van der Heeden ondertekenden dinsdag 18 oktober een intentieovereenkomst voor een kleinschalige woonvorm.

In de kleinschalige en betaalbare woonvorm komen ongeveer vijftien mensen met een verstandelijke beperking en/of stoornis in het autistisch spectrum te wonen. De Luwte heeft het initiatief voor de woonvorm genomen en dit wordt ondersteund door de gemeente Hattem. De partijen spreken in de intentieovereenkomst onder andere af om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren en samen toe te werken naar een samenwerkingsovereenkomst.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.