Volledig scherm

Interactieve middag voor werkloze hoger opgeleiden in Twello

TWELLO - De afdeling Stedendriehoek van TalentPlus houdt maandag in restaurant De Vier Seizoenen in Twello een interactieve middag voor werkzoekende 45-plussers met een HBO/WO opleiding.

Doel is om werkzoekenden direct met sector gespecialiseerde recruiters in contact te brengen zodat de kans op het vinden van een passende baan wordt vergroot. Eerst zal nader worden ingegaan op de trends in de (regionale) arbeidsmarkt. Vervolgens wordt in ronde tafel discussies gesproken over de lastige arbeidsmarkt voor deze groep. Tot slot kunnen de deelnemers zich door speeddaten en netwerkgesprekken aan de recruiters presenteren. De bijeenkomst begint om 13.30 en duurt tot 17.00. Aanmelden kan via www.talentplus.nl/apeldoorn. TalentPlus is een landelijk netwerk voor werkzoekenden op HBO/WO niveau van 45 en ouder.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.