Volledig scherm

Interessetest op open dag Aventus

DEVENTER/APELDOORN - Leerlingen uit het voortgezet onderwijs die er nog niet uit zijn welke opleiding ze willen gaan doen, kunnen woensdag 15 juni van 16.30 tot 19.30 uur naar de open dag van mbo-school Aventus.


In Deventer doen drie locaties mee aan de open dag: Aventus aan de Snipperlingsdijk en aan de Middelweg en Technicampus aan de Schonenvaardersstraat. Er is volop gelegenheid tot een persoonlijk gesprek met docenten over de opleidingen.

Bij Aventus in Apeldoorn aan de Laan van de Mensenrechten is een speciale ‘Weet jij nog niet wat je wil?’-stand ingericht waar leerlingen vragen kunnen stellen over studiekeuze, een interessetest kunnen doen en zich kunnen laten adviseren door een gespecialiseerde loopbaanadviseur. Op www.aventus.nl is te vinden welke opleidingen op welke locaties mee doen aan de open dag. Meer informatie via 0800-4445555.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.