Volledig scherm
Corine den Hollander van IntermeZZo ontvangt de cheque uit handen van Robert Immink namens de organisatie van de SamenLoop voor Hoop. © Ab Kasper

Intermezzo Zwolle ontvangt cheque van 10.000 euro

ZWOLLE - Het Zwolse nazorgcentrum IntermeZZo ontving afgelopen week een cheque van 10.000 euro uit handen van de SamenLoop voor Hoop.

In totaal werd er tijdens dit evenement in het laatste weekend van mei een bedrag van 106.000 euro opgehaald voor het KWF voor wetenschappelijke onderzoek naar kanker. IntermeZZo is een nazorgcentrum voor (ex-)kankerpatiënten en slaat een brug tussen ziekenhuis en thuis. Er wordt nauw samengewerkt met het oncologisch centrum van Isala Zwolle.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.