Volledig scherm
Organist Wolfgang Zerer is internationaal bekend van zijn concerten, waarvoor hij voor de tweede keer naar Kampen komt. © Hette Meijering

Internationaal bekende organist speelt Bach in Bovenkerk in Kampen

KAMPEN - De internationaal bekende Duitse organist Wolfgang Zerer speelt donderdag 4 augustus werken van Bach in de Bovenkerk in Kampen.

Bach's fuga's van de 1e Triosonate klinken op het koororgel, Zerer speelt twee Pinksterkoralen op het Hinsz-orgel. Het is het tweede concert van Zerer in de Kamper Bovenkerk. Hij was er in 2013 ook. Het concert begint om 20.00 uur. Toegang is 8 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.