Volledig scherm

Inzameldagen Oranjemarkt Nunspeet

NUNSPEET - Achter de PKN kerk aan de Driestweg 4 in Nunspeet wordt in de maand september weer een inzameling gehoude nvoor de bekende Oranjemakrt op Koningsdag.

De inzameldagen zijn vrijdag 2 september van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag 3 september van 09.00 tot 12.00 uur. Alle goede en bruikbare spullen zijn van harte welkom. Ook oud-ijzer en accu's zijn in te leveren tijdens de inzameldagen. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om de goederen zelf te brengen, kunnen bellen naar 06-36117349. De spullen worden dan thuis opgehaald. De opbrengst van de Oranjemarkt is bedoeld voor goede doelen in binnen- en buitenland.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.