Volledig scherm

Inzameldagen voor Oranjemarkt 2017 in Nunspeet

NUNSPEET - In het perron achter de PKN-kerk aan de Driestweg 4 in Nunspeet zijn vrijdag 11 en zaterdag 12 november inzameldagen voor de Oranjemarkt tijdens Koningsdag 2017.

Vrijdag kunnen er van 09.00 tot 17.00 uur spullen ingeleverd worden en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Alle bruikbare goederen zijn van harte welkom. Ook oud-ijzer en accu's kunnen ingeleverd worden. Er kunnen ook spullen thuis opgehaald worden. Hiervoor kan gebeld worden naar 06-36117349. De opbrengst van de Oranjemarkt is bestemd voor goede doelen in binnen- en buitenland.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.