Volledig scherm

Inzameling oud ijzer Sallandse Zotten

HEETEN - De Oercommissie van de carnavalsvereniging Sallands Zotten uit Heeten houdt op zaterdag 25 juni haar voorjaarsinzameling van oud ijzer.

Mensen in het dorp kunnen hun oud ijzer brengen naar het centraal inzamelpunt, de parkeerplaats van de voetbalvereniging. In de buitengebieden wordt het oud ijzer van huis tot huis opgehaald. De opbrengst is voor de clubkas voor het oppimpen van de festiviteiten rondom dit jaarlijkse feest. Alles wat aangeboden neemt men mee met uitzondering van witgoed.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.