Volledig scherm

Inzameling tweedehands goederen

BATHMEN - Wie nog goede spullen heeft om weg te doen, kan deze zaterdag 15 oktober in de bebouwde kom van Bathmen aan de straat zetten tijdens de inzameldag voor de 44e Boeldag die een week later op 22 oktober wordt gehouden.

De opbrengst van de Boeldag wordt geschonken aan verschillende goede doelen in Bathmen.

Wie spullen aan de straat zet, dient het raambiljet dat bij de Bathmense krant van 5 oktober zat voor 9.30 uur met de blanco kant naar buiten voor het raam te plaatsen. Mensen buiten de bebouwde kom die spullen hebben voor de Boeldag kunnen dit via boeldagbathmen@hotmail.com of 06-27364381 doorgeven. Ook is het mogelijk deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur zelf goederen te brengen naar de manege ‘t Ruiterkamp aan de Koekendijk 20. Bijna alle spullen zijn welkom behalve kleding, schoenen, matrassen, bedden, vloerkleden, koelkasten en zonnebanken.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.