Volledig scherm

Irma Heeren en Johan Kats beste in halve marathon Epe

EPE - Good old Irma Heeren uit Harderwijk en Johan Kats van AV Daventria hebben de halve marathon van Epe achter hun naam geschreven.

Heeren, ooit topatleet en toptriatleet, liep het betoverend mooie herfstparcours in een tijd van 1.28.02. Cialfo atlete Saskia Schutte werd op gepaste afstand tweede in 1.29.45. Bij de mannen zegevierde Kats in 1.16.45 met Cialfo atleet Bas van Beek ruim twee minuten daarachter. De knobbel was een bekende scherprechter op het ruim 21 kilometer lange parcours. Er deden een record aantal deelnemers mee van net iets boven de driehonderd.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.