Volledig scherm

Janny van Heel Holland Bakt komt naar Zwolle

ZWOLLE - Janny van der Heijden van het televisieprogramma Heel Holland Bakt komt 17 september naar Waanders In de Broeren in Zwolle.

Waanders In de Broeren organiseert de wedstrijd Heel Zwolle Bakt. Een wedstrijd waarbij iedereen zijn zelfgebakken koekje met recept tot 13 september kan inleveren bij de Zwolse boekenwinkel. Janny zal op 17 september naast het signeren van boeken ook het beste koekje aanwijzen. Het koekje dat Heel Zwolle Bakt wint, wordt ook geserveerd bij Waanders In de Broeren.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.