Volledig scherm

Japanese Breakfast naar Let's Get Lost Zwolle

ZWOLLE - Japanese Breakfast is aan de line-up van Let's Get Lost 2016 toegevoegd. Eerder werden onder andere Alex Vargas, Ben Caplan & The Casual Smokers,

Andy Shauf, Warhaus, Gengahr, Hydrogen Sea, Folly & The Hunter, I Have A Tribe, Louis Berry en Close Talker al bevestigd. Japanese Breakfast is het project van Little Big Leauge-zangeres Michelle Zauner. Op het festival speelt ze met band haar enige Nederlandse show. Het festival vindt zaterdag 29 oktober plaats. Kaarten via www.lets-get-lost.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.