Volledig scherm

Javier Bauluz exposeert bij Windesheim Zwolle

ZWOLLE - Fotojournalist en Pulitzerprijs-winnaar Javier Bauluz exposeert van vrijdag 2 tot en met vrijdag 16 september zijn laatste tentoonstelling in Zwolle.

In samenwerking met hogeschool Windesheim wordt zijn werk geëxposeerd in de stad en op de campus van Windesheim. De expositie start achter het NS-station op het Lübeckplein, gaat daarna richting het Hanzeplein en loopt door tot de campus. De looproute duurt ongeveer 30 minuten. In deze expositie toont Bauluz foto's van zijn reis met de vluchtelingen van Griekenland naar Duitsland.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.