Volledig scherm

JCI start met derde editie van 1000 Kansen-project voor jonge werkzoekenden in Flevoland

FLEVOLAND - Netwerkorganisatie Junior Chamber International (JCI) start in september met de derde editie van het 1000 Kansen-project voor werkzoekenden tot 40 jaar in Flevoland.

Zij kunnen workshops en trainingen volgen tijdens vijf bijeenkomsten op Hogeschool Windesheim in Almere. De eerste dag is er een kennismaking en iedereen krijgt een uitgebreid 'Insights-persoonlijkheidsprofiel'. Dit is een vragenlijst om inzicht te krijgen in de eigen communicatiestijl en persoonlijkheidsvoorkeuren. De tweede bijeenkomst draait om het ontdekken van kwaliteiten die belangrijk zijn in een nieuwe baan. In de meetings die volgen gaat het over een goede sollicatiebrief, het sollicitatiegesprek en het benutten van het eigen netwerk. De eerste bijeenkomst is zaterdag 17 september, de andere vier meetings zijn op donderdagavond 6, 13, 20 en 27 oktober. Het traject volgen is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en kan met een korte toelichting, een kort cv en contactgegevens via info@jciflevoland.nl. Het 1000 Kansen-project volgen is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.