Volledig scherm

Jehovah's Getuigen houden landelijk congres over loyaliteit in IJsselhallen in Zwolle

ZWOLLE - De Jehovah's Getuigen houden vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus een landelijk congres over het thema Loyaliteit in de IJsselhallen in Zwolle.

Op het congres zijn muziekvideo's te zien die de inleiding vormen voor presentaties en filmpjes over loyaal zijn aan Jehovah. De christelijke organisatie wil bezoekers helpen om sterkere vriendschappen en familiebanden op te bouwen. Andere onderdelen op het congres zijn een doop, die zaterdagochtend om 11.45 uur is, en een openbare lezing op zondag om 11.20 uur met als thema 'Wanneer zal loyale liefde haat overwinnen?'. Naast de bijeenkomst in Zwolle is er tegelijkertijd een driedaags congres in Den Bosch en Utrecht. ​Af en toe is er een live-verbinding met de andere twee locaties waar bezoekers een vergelijkbaar programma volgen. Het congres in Zwolle is op vrijdag en zaterdag van 9.20 tot 16.50 uur en op zondag van 9.20 tot 15.45 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Meer informatie staat op www.jw.org.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.