Volledig scherm

Jongerenevenement Be-Lief in Dedemsvaart

DEDEMSVAART - Taakgroep Jongeren van de protestantse gemeente Dedemsvaart organiseert ook dit jaar weer het jongerenevenement Be-Lief.

Het doel van dit event is om gezamenlijk een leuke middag te beleven en tegelijkertijd geld in te zamelen voor het goede doel Dance Inc. Het evenement start om 11.00 uur op sportpark de Boekweit aan de Sportlaan 13 in Dedemsvaart. Er vinden deze middag verschillenden activiteiten plaats. Er is onder meer een zeskamp. Opgave hiervoor via beliefdedemsvaart@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.