Volledig scherm

Joris Teepe's Holland-America Trio

DEVENTER - De bassist Joris Teepe speelt zondag 20 november met zijn ‘Holland-America’ trio tijdens Taste of Jazz in de Fermerie.

Teepe werkte met vele bekende musici. Zijn meest opzienbarende wapenfeit was zijn 9 jaar durende samenwerking met Rashied Ali, de laatste drummer van John Coltrane. De andere leden van het trio zijn trompettist Joe Magnarelli en gitarist Maarten van der Grinten.

Aanvang om 15.30 uur aan het Muggeplein 9. Kaarten kosten 9 euro of 5 euro voor studenten. Meer informatie op www.tasteofjazz.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.