Volledig scherm
Ondertekening door (vlnr) Maarten Fontein (ALL IN Projects), Jeroen Kroese (Sallcon) en Henry Joustra (Joustra Herstoffering) © Sallcon

Joustra Herstoffering opent vestiging bij Sallcon

DEVENTER - Joustra Herstoffering opent een nieuwe locatie in het gebouw van Sallcon in Deventer.

Dat betekent een voortzetting van de samenwerking die begon toen 350 stoelen voor het nieuwe stadhuis opnieuw gestoffeerd werden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Het was een succesvol project waar we meer potentie in zien”, vertelt Jeroen Kroese, algemeen directeur van Sallcon. “Daarom hebben wij bij Sallcon een inspirerende ruimte ter beschikking gesteld, waar we deze samenwerking voort kunnen zetten.’’

Henry Joustra ziet de nieuwe vestiging als een kans om zijn bedrijf een voorbeeld van sociaal ondernemerschap te maken. Deventer Werktalent en Joustra begeleiden en coachen samen de kandidaten voor de functies.

Afgelopen week tekenden Deventer Werktalent, Sallcon, ALL IN Projects en Joustra Herstoffering een intentieverklaring voor de samenwerking.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.