Volledig scherm

Jubileumeditie smartlappenfestival in De Spiegel Zwolle uitverkocht

ZWOLLE - De 25e editie van het Smartlappenfestival van zaterdag 5 november in theater De Spiegel in Zwolle is volledig uitverkocht.

De organisatie van het festival heeft er eenmalig voor gekozen om uit te wijken naar De Spiegel, omdat de kaartverkoop zo hard ging en zij niemand teleur wilden stellen. Tijdens deze speciale editie van het festival doen dertien oud-winnaars mee en ook initiatiefnemers Hein Spanjaard en Corné Tamarinof en alle oud-presentatoren zijn aanwezig. Verder heeft de organisatie voor het aanwezige publiek een aantal verrassingen in petto.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.