Volledig scherm

Judo Vereniging Salland genomineerd voor geldprijs

LEMELERVELD - Judo Vereniging Salland is genomineerd om als één van de acht doelen mee te dingen naar de prijzenpot van de Univé-actie 'Stichting voor Elkaar'.

Daarmee maakt de vereniging kans op een groot bedrag waarmee ze de bijna versleten judomat in Lemelerveld kunnen vervangen. “Wekelijks trainen onze judoka´s in de leeftijd van 4 jaar en ouder op de matten in Lemelerveld en Raalte. Na verloop van tijd is zo´n mat dan op”, vertelt voorzitter Werner Kieftenbeld. "Doordat we een relatief jonge vereniging zijn, hebben we onvoldoende financiële middelen voor zo’n grote aanschaf”.

De actie loopt tot 4 november. Dan wordt bekend wie de winnaar is geworden. www.stichtingvoorelkaar.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.