Volledig scherm

Kaboutermiddag bij bezoekerscentrum Nunspeet

NUNSPEET - Bij Bezoekerscentrum Nunspeet aan de Plesmanlaan is dinsdag 2 augustus een kaboutermiddag voor kinderen tussen de 2 en de 6 jaar.

Tijdens de kaboutermiddag worden er verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder kleuren, knutselen en marshmallows bakken. De kinderen kunnen ook een kaboutermuts kopen en geschminkt als een kabouter. De kaboutermiddag betreft een inloopmiddag en is van 13.00 tot 16.00 uur. Deelname kost 2,50 euro per kind. Meer informatie en aanmelden via info@bezoekerscentrumnunspeet.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.