Volledig scherm

Kameroperahuis Zwolle komt als eerste met Verbatim Music Theatre

ZWOLLE - De nieuwe voorstelling 'Bake that awesome pie' van het Kameroperahuis gaat vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september in première tijdens het Stadsfestival in Zwolle.


Deze muziektheatervoorstelling is gebaseerd op twee vlogs en werd gemaakt met behulp van de Verbatim Theatre-methode. Dit is een vorm van documentaire waarmee het vergrootglas wordt gelegd op letterlijke spraak. De voorstelling is 2 september om 20.00 uur te zien, 3 september om 14.00 en 20.00 uur en 4 september om 11.00 en 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadsfestival.nl. Meer informatie over deze voorstelling op www.kameroperahuis.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.