Volledig scherm

Kano-ontdektocht in De Wieden

BELT-SCHUTSLOOT - Natuurmonumenten houdt zaterdag 6 augustus een kano ontdektocht in De Wieden, voor ouders met kinderen vanaf 6 jaar.

Startpunt is kanoverhuurbedrijf Vaartjes aan de Havezatheweg 1 in Belt-Schutsloot. De excursieleiders van Natuurmonumenten begeleiden de groep en weten precies wat er zoal te ontdekken en beleven valt. Kano-ervaring is niet nodig.

Het inschepen is vanaf 19.15 uur en de tocht duurt circa 3 uur. De tocht kost voor leden 5 euro per kind en 7 euro per volwassene. Voor niet-leden is dat respectievelijk 8 en 10 euro

Reserveren kan via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.