Volledig scherm

Kano-ontdektocht in De Wieden

BELT-SCHUTSLOOT - Natuurmonumenten houdt op zaterdag 23 juli een kano ontdektocht voor volwassenen in De Wieden.

BELT-SCHUTSLOOT - Natuurmonumenten houdt op zaterdag 23 juli een kano ontdektocht voor volwassenen in De Wieden.Startpunt is kanoverhuurbedrijf Vaartjes aan de Havezatheweg 1 in Belt-Schutsloot. De excursieleiders van Natuurmonumenten begeleiden de groep en weten precies wat er zoal te ontdekken en beleven valt.

Kano-ervaring is niet nodig. Om 19.15 uur is de start met een korte instructie en om 19.30 uur vertrekt de groep voor de tocht van circa 2,5 uur. De tocht kost voor leden 7 euro en voor niet-leden is dat 10 euro.

Reserveren kan via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.