Volledig scherm

Karel J. Schepers uit Zwolle bij Muziek in de Tent

ZWOLLE - De talentvolle Zwolse band Karel J. Schepers staat zondag 14 augustus samen met Crazy Daze bij Muziek in de Tent.

De muziek van de twee formaties is vanaf 14.00 uur te horen op het Assendorperplein in Zwolle. Karel J. Schepers heeft onder meer opgetreden bij De Wereld Draait Door. Daarnaast namen zij deel aan de online talentenjacht van Giel Beelen. De entree is zoals altijd gratis. Muziek in de Tent vraagt wel om een vrijwillige bijdrage in verband met de toekomst van de stichting. Bij slecht weer gaat het optreden niet door.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.