Volledig scherm

Karin Giphart helpt beginnende schrijvers in Deventer bieb

DEVENTER - Tijdens de Week van de Alfabetisering geeft schrijfster Karin Giphart een workshop voor beginnende schrijvers.

In Bibliotheek Keizerslanden zal zij op donderdag 8 september van 19.00 - 21.00 uur vertellen over het schrijven van boeken en haar liedjes laten horen. Daarna gaan de deelnemers samen met haar aan de slag om iets te schrijven. Een verhaal, een gedicht of een songtekst. Meedoen is gratis. Het aantal deelnemers is 25 dus opgeven is nodig. Mail naar: taaldigipunt@obdeventer.nl. Bellen mag ook: 0570-675704

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.