Volledig scherm

KavelCafé in Zwolle voor kavels in Breecamp Oost

ZWOLLE - De gemeente Zwolle houdt woensdag 22 juni van 20.00 tot 21.30 uur een KavelCafé voor vrije kavels in Breecamp Oost.

De bijeenkomst is bij IKC Het Festival aan de Sportlaan in Zwolle. Bezoekers van het KavelCafé kunnen geheel vrijblijvend en laagdrempelig informatie inwinnen over de mogelijkheden voor het bebouwen van een kavel in de jongste buurt van Stadshagen. Maandag 13 juni start de gemeente met de verkoop van tien kavels voor vrijstaande woningen en veertien kavels voor twee-onder-een-kapwoningen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.