Volledig scherm

Kegelseizoen in Zwolle gaat weer van start

ZWOLLE - Het nieuwe kegelseizoen in Zwolle gaat donderdag 1 september weer van start. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom op de zogenaamde V.A.K.-avond.

Op deze avonden zijn zowel ervaren kegelaars als mensen die nog nooit gekegeld hebben van harte welkom. De avond wordt gemiddeld om de veertien dagen gehouden. De kegelavond vindt plaats bij het Zwols Kegelhuis aan de Van Wevelinkhovenstraat 103 in Zwolle. Meer informatie bij mevrouw H.P. Bos-Niemeijer via 038-8511830 of bosniemeijer@gmail.com.

www.kegelbondzwolle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.