Volledig scherm

Kennispoort Regio Zwolle helpt ondernemers met financieringZWOLLE - Kennispoort Regio Zwolle start na de zomer met de Kennispoort InnovationTrack. Dit is een traject waarbij ondernemers in vier bijeenkomsten leren hoe zij financiering voor hun onderneming aan kunnen trekken.

De werksessies vinden tussen donderdag 6 oktober en 8 december plaats in samenwerking met verschillende partners uit de regio Zwolle. Tijdens de eerste sessie staat het businessplan centraal. Daarna wordt ingegaan op de highlights van financieel management. Dit zijn de belangrijkste elementen van een goede financiële onderbouwing. Vervolgens krijgen ondernemers de kans om een goede financieringsaanvraag te ontwikkelen en te presenteren. In de laatste sessie zijn er pitches voor belangrijke financiers.

Gedurende het hele traject heeft elke ondernemer de mogelijkheid om de voortgang te bespreken met een coach. Dit is een innovatieadviseur van Kennispoort die ook na de InnovationTrack betrokken blijft. De investering in de InnovationTrack bedraagt 175 euro exclusief BTW. Meer informatie over het traject en de verschillende bijeenkomsten is te vinden op www.kennispoortregiozwolle.nl.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: