Volledig scherm

Kenny B en B-Brave nieuwe namen op Stadsfestival

Het Deventer Stadsfestival maakt met de bekendmaking van de laatste nieuwe namen in de line-up: Kenny B, B-Brave, Dyna, Mike Dehnert en Jeroen Search de programmering compleet.

Andere bekende artiesten die de bezoekers zaterdag 20 augustus kunnen zien zijn VanVelzen, Van Dik Hout, Handsome Poets, FeestDJRuud, Lil’Kleine en kindertheater door Woezel & Pip.

Het Deventer Stadsfestival, dat zaterdag 20 augustus wordt gehouden in het Rijsterborgherpark, is een nieuw grootschalig evenement voor de stad. In het park komen maar liefst vier podia te staan waaronder het hoofdpodium, een podium voor zowel dance- als technomuziek en een de zogenaamde ‘kidsarea’. Hier wordt van 12.00 tot 18.00 uur een kinderprogramma gehouden voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
De organisatie achter het Deventer Stadsfestival biedt ruimte aan initiatieven vanuit de stad Deventer.

Tickets zijn voor 15 euro verkrijgbaar via www.deventerstadsfestival.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.