Volledig scherm

Kentalis houdt kennisavond op Urk vanwege jarige Taaltrein

URK - De organisatie voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis of doofheid Kentalis houdt dinsdag 28 juni een kennisavond voor professionals op Urk vanwege het vijfjarig bestaan van de Taaltrein.

De Taaltrein is een project om kinderen op een speelse manier beter te leren praten en omgaan met anderen. Tijdens de kennisavond kunnen professionals uit de zorg en het onderwijs meerdere workshops volgen, zoals ervaren hoe het is om een taalontwikkelingsstoornis te hebben. De kennisavond is in het kindcentrum aan de Slenk 1-C op Urk. Toegang en deelname aan de workshops is gratis. Aanmelden is noodzakelijk voor 24 juni via telefoonnummer 06-51069403 of e.schurink@kentalis.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.