Volledig scherm

Kermis vieren in Boerhaar

BOERHAAR – Het kermisweekend van vrijdag 8 juli om 19.00 uur tot en met zondag 10 juli 22.00 uur staat weer voor de deur.

Tijdens dit weekend staat Boerhaar in het teken van feestelijke activiteiten. Voor de survival op zaterdag vanaf 11.00 uur kan iedereen vanaf groep 6 met een zwemdiploma meedoen. Opgave met naam en leeftijd via: survivalboerhaar@hotmail.com. Voor de playback op zaterdag vanaf 14.30 uur kun je je opgeven via:beumertjes3@gmail.com . Opgave voor het kooivoetbal op zondag vanaf 13.00 uur via:sietse_dokman@hotmail.com. Aanmelden voor deelname aan de Bangerrace: SMS naar 06-10108098 met vermelding van: Bangers of paaltjescross; Naam; Adres; Postcode/woonplaats; Geboortedatum; Type auto en eventueel startnummer.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.