Volledig scherm

Kernenbezoek Wesepe

WESEPE - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe brengt woensdag 9 november een kernenbezoek aan Wesepe.

Het programma start om 20.00 uur met de ledenvergadering van PB Wesepe. Aansluitend vertelt de wijkagent over buurtpreventie en hoe WhatsAppgroepen kunnen bijdragen aan de veiligheid in de buurt. Het college hecht veel waarde aan een rechtstreeks contact met inwoners en om van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan het kernenbezoek is er een buurtschouw geweest en heeft het bestuur van PB Wesepe een gesprek gehad met de directie van de gemeente. Alle inwoners van Wesepe zijn welkom bij het Wapen van Wesepe. Bewoners van het buitengebied kunnen zich deze avond nog inschrijven voor glasvezel tussen 19.00 en 22.30 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.