Volledig scherm

KerstKreaties op Groene Welle Zwolle

ZWOLLE - Mbo-studenten en docenten van de opleiding Bloem & Styling van de Groene Welle in Zwolle houden donderdag 1 december KerstKreaties.

Dit is een avond vol vernieuwende ideeën voor een creatieve en kleurrijke kerst. De studenten en docenten laten zien dat er met opvallende kleuren, unieke materialen en trendy technieken veel mooie creaties te maken zijn voor de feestdagen. De avond aan de Koggelaan 7 in Zwolle is van 18.00 tot 21.00 uur te bezoeken. De toegang is gratis. Meer informatie op www.groenewelle.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.