Volledig scherm

Ketelbeachparty bij de Zwolse Hoek in Noordoostpolder

NOORDOOSTPOLDER - Jongeren19Nu en Cultus Inn organiseren zaterdag 16 juli voor de zesde keer de Ketelbeachparty.

De Zwolse Hoek, het strandje bij de Ketelbrug, wordt deze avond omgetoverd tot en swingend oord voor jongeren uit Flevoland en omstreken. Bezoekers kunnen in het zand dansen op de muziek van The Tributes en deejay Sebastian T. De organisatie zorgt voor een kleurrijke verrassing middels de sfeerverlichting, kampvuren en diverse zomerse drankjes. Iedereen is vrij om zelf strandartikelen mee te nemen.

De Ketelbeachparty begint om 21.00 uur en is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Tickets kunnen in de voorverkoop gekocht worden via www.tickettekoop.nl. Leden van Jongeren19Nu betalen 7,50 euro voor een ticket, niet-leden 10 euro. Op de avond zelf kan er tot 23.30 uur een kaartje gekocht worden bij de ingang van het strand. De kosten bedragen dan 12,50 euro voor zowel leden als niet-leden. Legitimatie en eventuele ledenpas is verplicht. Alle betrokken verenigingen hebben een bus geregeld om de feestgangers naar de locatie te vervoeren. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar verenigingsgebouw De Buren in Emmeloord.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.