Volledig scherm

Keuring voor verlenging rijbewijs

RAALTE - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen woensdag 6 juli en 10 augustus terecht in Verzorgingshuis Swaenewoerd.

Mocht de datum niet schikken dan zijn er andere mogelijkheden in de regio. Voor senioren kost de keuring 35 euro en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het 50 euro. Voor informatie en een afspraak kan tijdens kantooruren gebeld worden met het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: ‪088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.