Volledig scherm

Kids Vakantiegids onderscheidt vakantieplekken in Beerze, Rheezerveen en Slagharen met keurmerk

BEERZE/RHEEZERVEEN/SLAGHAREN - De Kids Vakantiegids heeft dit jaar een 'Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk' voor de beste zwemparadijsvakanties uitgereikt aan vijf campings in Beerze, Rheezerveen en Slagharen.

Het gaat om de Beerze Bulten in Beerze, kampeerdorp De Zandstuve en sprookjescamping De Vechtstreek in Rheeze, vakantiepark Het Stoetenslagh in Rheezerveen en vakantiepark Slagharen die uit honderden accommodaties gekozen zijn. Een jury van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk' loofde voor het tweede jaar op rij een keurmerk aan vijf vakantieadressen in zes categorieën uit in België, Duitsland en Nederland. Daarbij werd onder meer gekeken naar waterpretfaciliteiten, de beoordeling door gezinnen en de mogelijkheden voor zwemlessen.

De Beerze Bulten kreeg de onderscheiding in twee categorieën: vakantie met overdekt zwembad en vakantie met zwemvijver. De overige campings kregen een keurmerk. Zo ontvingen De Zandstuve en De Vechtstreek een onderscheiding voor vakantie met waterspeeltuin, Het Stoetenslagh voor vakantie met zwemvijver en vakantiepark Slagharen kreeg een keurmerk voor vakantie-adres met aquapark. In de categorieën vakantie met subtropisch zwemparadijs en vakantie met aquapark Europa werden geen onderscheidingen in het Vechtdal verdeeld. Het publiek mag per categorie een winnaar kan kiezen. Dit kan tot en met zondag 24 juli met een stem op de Kids ZwemparadijsTip!-website: www.kidsvakantiegids.nl. De winnaars worden maandag 25 juli bekendgemaakt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.