Volledig scherm

KidsmiX-zomerspecial dit jaar in Meerpaal in Dronten en bij Flevonice in Biddinghuizen

DRONTEN/BIDDINGHUIZEN - De KidsmiX-zomerspecial in Dronten is dit jaar van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 augustus in De Meerpaal in Dronten en bij Flevonice in Biddinghuizen.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen op workshops in muziek, dans en beeldende kunst volgen op dinsdag en donderdag in het theater. Deze dagen geeft hockeyclub MHC Flevoland ook clinics in hockey en voetbal. Flevonice staat op woensdag op het programma. Dan kunnen kinderen zich uitleven in het Funpark4Kids, op een reuzeglijbaan en een obstakelparcours. De KidsmiX is alle dagen van 10.00 tot 15.00 uur. Drankjes en een lunch op woensdag zijn op kosten van de organisatie. Deelname is 22,50 euro per persoon. Aanmelden kan via het serviceplein, telefoonnummer 0321-388777.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.