Volledig scherm
© Kingarion / Shutterstock.com

Kies de Stentor Nieuwsfoto 2016

Elke dag staan er mooie, soms indrukwekkende of ontroerende foto's in de Stentor. Foto's die iets zeggen over onze regio, de gebeurtenissen die plaatsvinden en de mensen die er wonen. De fotografen van de Stentor is gevraagd hun mooiste foto's in te zenden.

Lezers kunnen vanaf vandaag uit deze foto's de beste regionale nieuwsfoto kiezen door een stem uit te brengen op de site van de Stentor. De top-tien verschijnt eind oktober in de krant.

Er kan nog tot en met donderdag 10 november 12.00 uur worden gestemd. De winnende foto staat vrijdag 11 november in de Stentor.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.