Volledig scherm

Kik Huys Elburg opent deuren

ELBURG - Door enorme inspanningen van vrijwilligers en giften van sponsoren kan het Kik Huys aan de Vischpoortstraat 26 in Elburg maandag 24 oktober geopend worden.

Het huis is een initiatief van Stichting Kracht in Kanker (KIK). Het inloophuis is bedoeld voor mensen die te maken hebben met kanker, zoals patiënten, ex-patiënten, familieleden en vrienden. De deuren van het inloophuis zijn in eerste instantie geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur, maar het streven is om uiteindelijk zeven dagen per week open te zijn.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.