Volledig scherm

Kinderen in Flevoland kunnen met zomerkaartje gratis mee in bussen van OV Regio IJsselmond

FLEVOLAND - Kinderen in Flevoland kunnen deze zomer met een Kids Zomerkaartje gratis mee in de bussen van OV Regio IJsselmond.

Dit kan als er een volwassene van 18 jaar of ouder meereist met een geldig vervoersbewijs. De weken in de zomer zijn door Ervaar het OV voor de gelegenheid omgedoopt tot Kids Vakantie Weken om kinderen te laten zien dat reizen met het openbaar vervoer leuk is. Het zomerkaartje is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. De actie loopt tot en met zondag 28 augustus. Een Zomerkaartje is te bestellen op www.ervaarhetov.nl of via de app van Ervaar het OV.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.