Volledig scherm
Wie meegaat met de speurtocht van Bezoekerscentrum Nunspeet kan sporen aantreffen van bijvoorbeeld het wilde zwijn. © Bezoekerscentrum Nunspeet

Kinderen kunnen speuren naar sporen met gids van Bezoekerscentrum Nunspeet

NUNSPEET - Kinderen kunnen vrijdag 29 juli speuren naar sporen met een gids van Bezoekerscentrum Nunspeet.

Een gids leidt kinderen in een bos in de buurt langs afgeknaagde dennenappels en sporen van edelherten en zwijnen. Ook wordt er een reeën- of vossenspoor van gips gemaakt. Het bezoekerscentrum vraagt ouders om chauffeur voor de kinderen te zijn, omdat de plek van de activiteit niet in de buurt is. De speurtocht naar sporen is van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is 6 euro per kind, ouders kunnen gratis mee. Aanmelden kan bij het bezoekerscentrum, telefoonnummer 0341-217011 of via info@bezoekerscentrumnunspeet.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.