Volledig scherm

Kinderkoor Jong Leven geeft jubileumconcert in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Kinderkoor Jong Leven geeft zaterdag 9 juli een jubileumconcert in de Voorhof aan de Akkerhof 3 in Biddinghuizen.

Het concert wordt gegeven ter afsluiting van het 50-jarig jubileumjaar. Het thema van het concert 'Oud en Nieuw' en het koor staat onder leiding van Marieke Berk - Van Hoof. Het concert is van 18.30 tot 19.30 uur. Aansluitend is er tot 21.30 uur een gezellige feestavond. Bezoekers kunnen eveneens de kleine tentoonstelling '50 jaar Kinderkoor Jong Leven' bewonderen. De entree bedraagt 5 euro per persoon, inclusief consumptie en traktatie. De kaarten zijn alleen bij de ingang van de Voorhof te koop. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.