Volledig scherm
Kinderkoor Jong Leven bestaat 50 jaar en zij viert dit met een concert en een feestavond. © Danielle Commandeur

Kinderkoor Jong Leven uit Biddinghuizen geeft concert vanwege 50-jarig bestaan

BIDDINGHUIZEN - Kinderkoor Jong Leven uit Biddinghuizen bestaat 50 jaar en geeft om deze reden een concert op zaterdag 9 juli.

Het thema is Oud en Nieuw. Na het concert is een feestavond waar iedereen kan bijpraten met elkaar. Ook is de kleine tentoonstelling 50 jaar Kinderkoor Jong Leven te zien. Het concert is van 18.30 tot 19.30 uur in De Voorhof aan de Akkerhof 3. De feestavond duurt tot 21.30 uur. Toegang is 5 euro aan de deur, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie staat op www.kinderkoorjongleven.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.