Volledig scherm

Kinderliedjes zingen bij De Molenkamp Windesheim

WINDESHEIM - De Florens Radewijnsschool en Muziekvereniging Nooit Gedacht houden donderdag 13 oktober '200 jaar Toppers in Windesheim'.

Tijdens het evenement worden er in dorpshuis De Molenkamp kinderliedjes gezongen door de schoolkinderen samen met de muziekvereniging. Kinderliedjes als 'Twee emmertjes water halen' en 'Old mac Donald had a farm' komen voorbij. De show staat in het teken van het 200-jarig bestaan van de Florens Radewijnsschool. Er wordt van 19.00 tot 20.00 uur gezongen in het dorpshuis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.