Volledig scherm

Kindermiddag Snoepen uit de natuur bij De Wheem

BALKBRUG - Wie wil ontdekken hoeveel lekkers er zomaar in de natuur groeit, moet op woensdag 29 juni bij bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest zijn.

BALKBRUG - Wie wil ontdekken hoeveel lekkers er zomaar in de natuur groeit, moet op woensdag 29 juni bij bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest zijn.Landschap Overijssel houdt de kindermiddag Snoepen uit de Natuur. Met twee gidsen maken de kinderen een wandeling door het Reestdal en onderweg leren ze van alles over eetbare planten. Na afloop kunnen de kinderen een aantal lekkernijen proeven en krijgen ze een recept mee naar huis.

De start is om 13.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk, dat kan via 0522-441829.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.